Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio

Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio

Kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa allantoiinia sisältävä Aisti Erioil Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio tekee ihostasi silkinpehmeän ja joustavan. Emulsio palauttaa ihosi normaalin kosteustasapainon ja saa ihosi voimaan hyvin. Tuotteessa on kevyt kukkaistuoksu. Alkuperäinen kosteusemulsio pakataan jo klassikoksi muodostuneeseen näppärään pulloon, jota on helppo säilyttää myös ylösalaisin. Emulsio löytyy 150 ml ja 500 ml pakkauksissa.

Alkuperäiset klassikot

Erioil-tuotesarja on saanut uuden suomalaisen nimen Aisti. Tutut kosteusemulsiot löytyvät nyt uusista pakkauksista, joissa lukee Aisti Erioil. Tuotteissa on alkuperäinen, erityisesti kuivalle iholle sopiva koostumus.

Kotimainen Erioil on ollut suomalaisten suosikkituote jo yli 40 vuoden ajan. Suomalaiset tuntevat Erioilin aitona ja rehellisenä, jokapäiväiseen käyttöön sopivana tuotesarjana. Tuotteen tunnistaa myös jo klassikoksi muodostuneesta näppärästä pullosta, jota on helppo säilyttää myös ylösalaisin. Aisti Erioil Kosteusemulsiosta löytyy miedosti hajustettu ja hajustamaton vaihtoehto.

Käyttö

Levitä päivittäin koko vartalolle ja lisää aina tarvittaessa.

  • Hoitaa

  • Kosteuttaa