Tuotteet

Suihkugeelit

Aisti Poimulehden Pisara suihkugeeli valmistetaan Suomessa.

Poimulehden Pisara Suihkugeeli

UUTUUS

Aisti Poimulehden Pisara suihkugeelin pehmeän raikas, kasteisen metsän tuoksu virkistää aistejasi. Hoitavaa ja puhdistavaa poimulehtiuutetta sisältävä suihkugeeli hellii ihoasi suihkun aikana. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Aisti Kehäkukan Kulta suihkugeeli valmistetaan Suomessa.

Kehäkukan Kulta Suihkugeeli

UUTUUS

Aisti Kehäkukan Kulta suihkugeelin kuplivan iloinen kukkien ja hedelmien tuoksu piristää aistejasi. Kosteuttavaa ja puhdistavaa kehäkukkauutetta sisältävä suihkugeeli hellii ihoasi suihkun aikana. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Aisti Lumpeen Lumo suihkugeeli valmistetaan Suomessa.

Lumpeen Lumo Suihkugeeli

UUTUUS

Aisti Lumpeen Lumo suihkugeelin viileä ja puhdas, keväisen puron tuoksu raikastaa aistejasi. Hoitavaa ja kevyesti raikastavaa lummeuutetta sisältävä suihkugeeli hellii ihoasi suihkun aikana. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kosteusemulsiot

Lumpeen Lumo Kosteusemulsio

Hemmottelevaa lummeuutetta sisältävä kevyt kosteusemulsio hoitaa, kosteuttaa ja virkistää ihoasi. Emulsio imeytyy nopeasti ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Tuotteessa on puhdas, vesimäinen tuoksu.

Alkuperäinen Hajustamaton Kosteusemulsio

Kosteuttavia ja hoitavia ainesosia sisältävä klassikkotuote tekee ihostasi silkinpehmeän ja hyvinvoivan.

Alkuperäinen Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio

Kosteuttavia ja hoitavia ainesosia sisältävä klassikkotuote tekee ihostasi silkinpehmeän ja hyvinvoivan. Tuotteessa on kevyt kukkaistuoksu.

Käsivoiteet

Lumpeen Lumo Käsivoide

Hemmottelevaa lummeuutetta sisältävä käsivoide hoitaa ja kosteuttaa kätesi kauniiksi ja pehmeiksi. Voide imeytyy nopeasti ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Tuotteessa on puhdas, vesimäinen tuoksu.

Hajustamaton Käsivoide

Hemmottelevaa lummeuutetta sisältävä käsivoide hoitaa ja kosteuttaa kätesi kauniiksi ja pehmeiksi. Voide imeytyy nopeasti ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

Jalkavoide

Mintunraikas Jalkavoide

Viilentävää mentolia sisältävä jalkavoide virkistää ja hemmottelee väsyneitä jalkoja samalla, kun hoitavat ainesosat kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Tuotteessa on pirteä mintun tuoksu.