Aistin tarina

Aistin tarina

Aisti on elämänmakuinen ja mutkaton brändi, joka tuo päivääsi luonnollista ja positiivista hyvän olon energiaa ja kannustaa nauttimaan arjen kauniista hetkistä. Se tarjoaa sarjan miellyttävän tuoksuisia vartalonhoitotuotteita, jotka saavat olosi tuntumaan raikkaalta ja pirteältä.


Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa

Kotimaiset Aisti-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet on kehitetty erityisesti suomalaisille naisille ja tuotteissa on käytetty ainesosia, jotka ovat saaneet innoituksensa Suomen luonnosta.


Mikromuoviton

Kotimaisen KiiltoCleanin kosmetiikkatuotteet eivät sisällä mikromuoveja. KiiltoCleanin kosmetiikkasarjoja kuluttajille ovat Aisti, Erisan ja Linna. KiiltoCleanin tuotteet valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisistä raaka-aineista. Erityisesti biohajoavuus ja haitattomuus vesieliöille jätevedenpuhdistuksessa ovat olennaisia asioita KiiltoCleanin tuotteiden raaka-aineita valittaessa.


Virkistävä poimulehtiuute

Koristeelliset lehdet ja niiden päälle kauniisti laskeutuvat vesipisarat luovat poimulehdestä miellyttävän lempeän ruusukasvin. Keskiajalla poimulehdille muodostuneita pisaroita pidettiin elämänvoimana, joka suo ikuista nuoruutta. Poimulehtiuutteen hoitava ja puhdistava vaikutus hellii ihoasi myös tänä päivänä. Tämän nuoruuden lähteen voi tavata tuoreilla niityillä ympäri Suomen.


Piristävä kehäkukkauute

Kauniin Kehäkukan pirteys tuo hymyn huulille jo ensimmäisellä katseella. Puutarhojen suosikki kerää elinvoimaa auringon säteistä. Kehäkukkauute on tunnettu kosteuttavasta ja puhdistavasta vaikutuksestaan. Lajiltaan kehäkukka on villinä harvinainen, mutta valloittava puutarhojen kasvatti.


Raikastava lummeuute

Kauniina vesikasvina tunnettua lummetta on hyödynnetty jo satojen vuosien ajan ihonhoidossa. Lummeuute on tunnettu erityisesti raikastavasta ja kevyesti viilentävästä vaikutuksestaan. Lumme viihtyy erityisesti lampien, järvien sekä hitaasti virtaavien jokien pehmeissä pohjissa.


Alkuperäiset klassikot

Kotimainen Erioil on ollut suomalaisten suosikkituote jo yli 40 vuoden ajan. Suomalaiset tuntevat Erioilin aitona ja rehellisenä, jokapäiväiseen käyttöön sopivana tuotesarjana. Erioil-tuotesarja on saanut uuden suomalaisen nimen Aisti. Alkuperäiset kosteusemulsiot löytyvät nyt uusista pakkauksista, joissa lukee Aisti Erioil. Tuotteissa on kuitenkin tuttu, alkuperäinen koostumus.