#aistielämä blogeissa

Aisti-vartalonhoitotuotteet ovat inspiroineet bloggareita testaamaan tuotteita ja aistimaan elämää. Tutustu ja katso kuinka bloggarit arvioivat tuotteitamme. Oletko bloggari ja kiinnostunut testaamaan tuotteitamme? Ole meihin yhteydessä!


#aistielämä blogeissa

Start living your best life: Arjen kauneutta kaikilla aisteilla

Start living your best life -blogista: “Olen pohtinut lähiaikoina paljon sitä, minkä takia arki tuntuu täällä New Yorkissa niin upealta? Ystäväni joka asuu täällä vakituisesti ymmärsi heti mitä tarkoitan, ja totesi että täällä tuntee elävänsä hiukan enemmän. Olin samaa mieltä ja se jäi mietityttämään pidemmäksi aikaa. Halusin selvittää, mikä on se syy minkä takia täällä päivissä tuntuu olevan enemmän merkityksellisiä hetkiä. Miksi täällä päivät tuntuvat pidemmiltä, mutta hyvällä tavalla?”


On my way: Kaunis arki

On my way-blogista: “Itselleni arki on aina merkannut hyvin paljon – se, että nautit jokaisesta päivästä ja koet arjenkin kauniina. Elämäntyyli, jossa eletään ainoastaan viikonloppuja varten ei ole se, mitä elämässäni tavoittelen. Tavoittelen ennemminkin kestävää hyvää olo, hyvinvointia, rauhaa ja sitä, että minulle ei olisi väliä missä olen ja milloin, vaan voisin tuntea joka päivä itseni onnelliseksi.”


Noora and Noora: Sauna kaikilla aisteilla

Noora and Noora -blogista: “Ja täytyy myöntää, että tässä elämäntilanteessa sitä arvostaa omia suihku- ja saunahetkiä enemmän kuin aikaisemmin. Vauva on arjessa läsnä ja vastuulla oikeastaan koko ajan, päivin ja öin. Aiemmin sitä ihmetteli, miten vartin suihku voi olla jollekin omaa aikaa, mutta nyt sen ymmärtää paremmin kuin hyvin. Kun saa vartiksi sulkea oven ja olla ihan yksin, ilman, että jokaiseen kiljahdukseen tai kolaukseen pitää reagoida, niin se todella käy omasta ajasta.”


Anna Saivosalmi: Rennoimmillaan ja kauneimmillaan – saunan jälkeen

Anna Saivosalmi -blogista: “Syyskuun ilta on lämmin, mutta tuuli lupailee jo syksyä. Istun höyryävänä Turun keskustan alueella sijaitsevan omakotitalomme pihalla vilvoittelemassa. Autoja huristelee ohi ja aidan takaa tervehtii naapuri, kun hörpin kylmää juomaani. Olo on auvoisa. Sauna on, on aina ollut,  yksi tärkeimmistä keinoistani rentoutua.”


Kolmistaan: Muistitko tuntea tänään, miltä elämä tuntuu?

“Tajusin jo useampi vuosi sitten, että minun elämäni pysyy balanssissa, jos muistan nauttia kaikesta pienestä ja arkisesta. Aistia hetket ympärilläni, pysähtyä niihin. Tuntea, miten aurinko lämmittää kasvoja. Haistaa, miten ihanalle puhdas pyykki tuoksuu. Nähdä arkinen nauru tai kuulla, miten sade ropisee kattoon. Silloin asiat saavat oikeat mittasuhteet. Stressi hälvenee, kun keskityn yhteen hetkeen ja kokemukseen kerrallaan.”


Tule mukaan bloggariksemme!

Aisti-vartalonhoitotuotteet ovat inspiroineet bloggareita testaamaan tuotteita ja aistimaan elämää. Tutustu ja katso kuinka bloggarit arvioivat tuotteitamme.
Oletko bloggari ja kiinnostunut testaamaan tuotteitamme? Ole meihin yhteydessä!


Kaikki Paketissa: 4 ideaa mökkituliaisiksi

Kaikki Paketissa-blogin Jani ja Aleksi tekivät ihanat mökkituliaispaketit Aisti-tuotteista – kurkkaa vinkit!


Mona’s daily style: Aisti arjen pienet ilot

“Läsnäolo ja hetkessä eläminen ovat asioita, jotka lisäävät hyvinvointiani. Kun keskityn ympärilleni tässä ja nyt löydän pienistäkin asioista suuria iloja ja tunteita. 

Haluan joka päivä muistaa ja aistia ympärilläni mahdollisimman paljon. Elää ja hengittää pienten asioiden kautta. Kaikki lähtee omasta hyvinvoinnista. Niin fyysisestä kuin henkisestäkin. Kun itse voi hyvin on valmis ottamaan vastaan kaiken sen rakkauden mitä ympärillä on tarjolla.”


Minifitness – Eevi Teittinen: Aisti elämä

“Elämä muuttuu usein silloin, kun emme sitä odota – niin kävi taas. Nyt matkustelen Turun ja Helsingin väliä, mutta matkoista saan oikeastaan ainoastaan virtaa. Yhteinen aika on laadukasta ja tuntuu siltä, että elämääni on tullut ihminen, joka täydentää minua. Puskee eteenpäin ja jakaa asioita, joita vain harva voi ymmärtää. Tässä on hyvä, joten antaa mennä. Järkeily on turhaa, luotan tunteeseen. Aistit ovat virittyneet ja toisaalta saavuttaneet myös ihan uudenlaisen rauhan. “


Marjakuja: Aisti elämä ihollasi

“Kuin taikaiskusta sain Kiillolta paketin uudesta Aisti tuotesarjasta. Kysyin lisäksi varmistaakseni onko näissä tuotteissa noita aineita. Vastauksena sain ettei Aisti eikä Erisan tuotteissa ole näitä säilöntäaineita. Joten tässäkin on oiva syy suosia suomalaisia tuotteita.”

Kukkahattuäiti: Suihku – hemmottelua arjen keskellä

“Jos joku olisi joskus sanonut, että suihku tulee olemaan jossain vaiheessa elämääni tärkeä hengähdyspaikka, olisin saattanut nauraa. Joskus nimittäin jo ajatus suihkuun menemisestä ärsytti. Hiusten peseminen tuntui aikaa vievältä puuhalta, minkä hoidin vasta pakon edessä. Niin se elämä kuitenkin vie ja suihku tosiaan on yksi niistä harvoista paikoista, missä nykyään ehtii hengähtää. Missä saan olla ihan rauhassa, ihan yksi. Ilman, että jalassa roikkuu pieni kitisijä. Kuulostaako tutulta?”


Hanna Sumari: Ihanat aamut

“Rakastan aamuja. Herään aikaisin, usein oikeastaan jo aamuyöllä ennen viittä, varsinkin kesäisin. Olen ollut sellainen aivan lapsesta saakka, enkä edes murrosikäisenä nukkunut muiden tapaan puoleen päivään saakka. Saatoin valvoa koko kesäyön ja mennä samoilla silmillä torille kesätöihin. Helsingin Kauppatorilla on aivan oma tunnelmansa ennen kello kuutta aamulla. Lokit huutavat ja kauppiaat kasaavat kojujaan. Ilmassa tuoksuu meri ja kuuma kahvi. Liikenne ei vielä peitä alleen ääniä eikä tuoksuja.”


Kivipuuteri: Kesän raikkain arvonta

“Aisti on kotimainen merkki, jonka valikoima on kasvanut uusilla tuotteilla. Suihkugeelit on kehitetty yhdessä suomalaisten naisten kanssa, joten esimerkiksi koostumuksessa ja tuoksussa on kysytty käyttäjien mieltymyksiä. Tuoksu on monelle se tärkein kriteeri suihkugeelin valinnassa, ja tässä triossa miellyttävän aistikkaat tuoksut ovat pääosassa.”


Magicpoks: Ajatuksia mökkielämästä

“Uusien Aisti-suihkugeelien tuoksuista tulee mieleen Suomen kesä ja luonto. Jäin hetkeksi miettimään menneiden kesien mökkireissuja, aamusaunaa ja yöllisiä uimareissuja. Kuumasta punoittavaa ihoa ja huikaisevan kylmää järvivettä. Mökillä on päästävä aina saunomaan, montakin kertaa päivässä. Aamusauna, ai vitsit!”


Too big to be me: Antaudu aistien viemäksi

“Muistan edelleen ensimmäisen poikaystäväni suihkusaippuan ja sen tuoksun iholla. Tunnistan myös nykyisen aviomieheni tuoksuttamalla vaikka silmät kiinni, kuten häissämme sain etsiä hänet sokkona leikkimielisessä pelissä. Muistan myös jokaisen kotimme tai mökkimme tuoksun ja paljon yksittäisiä hetkiä, joihin liittyy tuoksun tuoma tunnelma. Tuoksumuisti on minulle voimakas ja tärkeä. Se tuo elämään nostalgiaa ja muistutusta siitä, että olen elänyt ennenkin. En tiedä miten voisin elää ilman hajuaistia.”


Jonnamaista: Mökkikausi korkattu

“Vaikka aurinkoa on viime päivinä täällä etelässä piisannutkin ei kesä ei ole niin pitkällä, että uskaltaisi vielä ihan hetkeen pulahtaa järveen, mutta rantasaunan pääsi sentään korkkaamaan. Mökki ja puusauna on jotain niiin ihanaa! Kotimaisen Aistin uudet suihkugeelit sopivat kesämökille kuin nenä päähän. Niitä löytyy kolmea eri sorttia – Lumpeen Lumo, Poimulehden Pisara sekä Kehäkukan Kulta, joista keskimmäisin eli tuo vihreä oli virkistävän tuoksunsa puolesta oma suosikkini. Jätin yhden purtilon rantasaunalle odottamaan tulevia löylyjä, niistä toivottavasti pääsee tänä kesänä nauttimaan rutkastikin.”


Heartbeats, Petra Korpi: Aisti – askel kohti uusia seikkailuja

“Sain viime syksynä ihkaensimmäisen mainosfilmipyynnön Aistilta ja heidän tuotantoyhtiöltä Cocoalta. Sekä brändi että tuotantoyhtiö olivat minulle entuudestaan tuttuja, joten myöntävä vastaus oli helppo antaa. Tiesin että laatu olisi työn ykköskriteerinä.”


Nude: Aisti kauneus

“Arjen kiireet unohtuvat, kun keskittyy hetkeksi ympärillä olevaan väriloistoon, lintuihin ja kasveihin. Kottaraisten kirjavaan höyhenpeitteeseen, ruosteenpunaisiin marja-aronioihin, kirkkaankeltaisiin koivunlehtiin ja karuihin jo lehdettömiin pihlajapuihin kirkkaapunaisine marjoineen. Rakastan ruskaa ja kaikkia niitä purppuran ja oranssin eri sävyjä. Myös auringonlaskut ovat alkusyksystä erityisen kauniita. Heitän usein kännykän laukunpohjalle ja katselen bussin ikkunasta punertavaa taivasta ja laskevaa aurinkoa.”


Start living your best life: Aistien herkistelyä

“Olen aamulla tunnustellut, miltä viileä parketti tuntuu jalkojen alla. Haistellut, kuinka tuoreen kahvin tuoksu leijailee makuuhuoneeseen asti. Kiinnittänyt huomiota siihen, miltä lämmin vesi tuntuu iholla kasvoja pestessä. Kosketellut vaatteiden materiaaleja ja miettinyt, miltä alusvaatteiden pitsi tuntuu iholla, miten villa lämmittää ja kuinka pehmeää sametti onkaan käden alla.”


Lilou’s Crush: Kaaoksen hallintaa

“Kuten olen kertonutkin, viime aikoinna elämäni on ollut täynnä uusia asioita. Sellaisia uusia asioita, jotka vaativat totuttelua. Sellaisia, jotka tuovat paljon uutta opeteltavaa, aikaansaavat oivalluksia, pakottavat yhtenään astumaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle, kauas ulkopuolelle. Haastamaan itseäni enemmän kuin koskaan ja samalla vievät täysin uusille reiteille.”


Coco sweet dreams: Hemmottelujuttuja

“Pidän siitä, että minua hemmotellaan, mutta erityisesti pidän siitä, että saan hemmotella itseäni. Viihdyn todella hyvin omissa oloissani ja äitinä olen muutenkin sellainen, että tarvitsen usein omaa aikaa. Elämäni on aikamoista oravanpyörää ja mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä enemmän vaan on kaikenlaista.” Lue Hennan blogista mitenhän hemmottelee itseään.


Minifitness: Elämää Aistien

Minifitnessin Eevi Teittinen palaa reissun jälkeen kotiin ja aistii heräävän Suomen luonnon. Lue mitä Eevi kaipasi reissussa ja kurkaa ihanat kuvat.


Tickle your fancy: Aamu täynnä aistittavaa

Saratickle aistii aamun: “Auringonsäteet paistavat portin läpi muodostaen kuistille sydämen muotoisen varjon, kuistin keinu vinkuu vaimeasti tuulessa, joku toinenkin on herännyt, keittiöstä kuuluu astioiden kolinaa” Kurkkaa Saran aivan ihanat kuvat!


Monna treenaa: Aisti elämä

Ajattele miltä se tuntuu kun kesän ensimmäiset lämpimät auringonsäteet koskettaa ihoa? Entä kesäisen lämmin kallio paljaiden varpaiden alla? Lue Monnan keväisiä ajatuksia ja fiiliksiä.


Kivipuuteri: Aisti elämä

Kivipuuterin Maija testasi Aisti-tuotteet. Kurkkaa ihanat kuvat ja käy sinäkin kertomassa oma Erioil-muistosi blogin kommentteihin!


But I’m a human not a sandwich: Aistikasta hemmottelua

Iina testasi Aisti-tuotteet ja tykästyi lempeisiin tuoksuihin. Kurkkaa Iinan ihana blogipostaus!


Just my imagination by Janni Ehari: Luotettavia perusvoiteita

Janni Ehari testasi Aistin uutuustuotteet ja valitsi lempparinsa! Kurkkaa Jannin ihanat kuvat.


Are you feeling fashionable: Aisti ihollasi

Nadjastrange valitsi Aisti-sarjasta lempparinsa. Kurkkaa ihanat kuvat ja vinkit tatuointien rasvauksesta.


All you need is white: Hemmotteluhetkiä arjen tiimellyksessä

All you need is white-blogin Satu testasi uudet Aisti-tuotteet ja piti pienen hemmotteluhetken arjen tiimellyksessä.


Inanen: Aistin joka solulla

Ina testasi Aisti-tuotteemme. Kurkkaa Inan blogi: “Babes, meidän iho ansaitsee täyden huomion, sillä ihon kautta me koetaan ja aistitaan valtava määrä asioita.


Mutsis on: Elämää parhaimmillaan, muista aistia

Mutsis on -blogin Emilia testasi Aisti-tuotteet ja valitsi lempparikseen Mintunraikkaan Jalkavoiteen. Lue Emilian blogi ja kurkkaa ihanat kuvat.


Sisustus ja sepostus: Kuivan ihon pelastajat

Sisustus ja sepostus -blogin Soile testasi Aistin uutuustuotteet. Kurkkaa mitä Soile tykkäsi tuotteista!


Hei Bloggari!

Oletko kiinnostunut testaamaan Aisti-tuotteita? Ole meihin yhteydessä oheisen lomakkeen kautta.