Lumpeen Lumo Käsivoide

Lumpeen Lumo Käsivoide

Hoitavaa lummeuutetta sekä suojaavaa e-vitamiinia sisältävä Aisti Lumpeen Lumo Käsivoide kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja auttaa säilyttämään kätesi kauniina, kimmoisina ja pehmeinä. Voiteessa on nopeasti imeytyvä koostumus ja se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Käsivoiteen raikas ja puhdas, vesimäinen tuoksu saa olosi tuntumaan raikkaalta. Sarjaan kuuluu myös kevyt ja nopeasti imeytyvä Aisti Lumpeen Lumo Kosteusemulsio ja Aisti Lumpeen Lumo Suihkugeeli.

Raikastava lummeuute

Kauniina vesikasvina tunnettua lummetta on hyödynnetty jo satojen vuosien ajan ihonhoidossa. Lummeuute on tunnettu erityisesti raikastavasta ja kevyesti viilentävästä vaikutuksestaan. Lumme viihtyy erityisesti lampien, järvien sekä hitaasti virtaavien jokien pehmeissä pohjissa.

Käyttö

Hiero kevyin liikkein käsien iholle aina, kun kätesi kaipaavat kosteutusta ja suojaa.

Aisti Lumpeen Lumo Käsivoide on inspiroinut bloggareita

Aisti-vartalonhoitotuotteet ovat inspiroineet bloggareita testaamaan tuotteita ja aistimaan elämää. Lue kaikki blogikirjoitukset #aistielämä blogeissa -sivulta. Kurkkaa ainakin uusimmat blogikirjoitukset Anna Saivosalmelta, Noora and Noora-blogin Noorilta ja Kolmistaan-blogin Karoliina Salliselta.

 

  • Imeytyy nopeasti

  • Kosteuttaa

  • Raikastaa