Lumpeen Lumo Kosteusemulsio

Lumpeen Lumo Kosteusemulsio

Aisti Lumpeen Lumo Kosteusemulsio sisältää aitoa lummeuutetta, joka hoitaa ja virkistää ihoasi. Sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka saavat ihosi tuntumaan pehmeältä. Kevyt emulsio imeytyy nopeasti ja sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Kosteusemulsion raikas ja puhdas, vesimäinen tuoksu saa olosi tuntumaan raikkaalta. Sarjaan kuuluu myös nopeasti imeytyvä Aisti Lumpeen Lumo Käsivoide sekä Aisti Lumpeen Lumo Suihkugeeli.

Raikastava lummeuute

Kauniina vesikasvina tunnettua lummetta on hyödynnetty jo satojen vuosien ajan ihonhoidossa. Lummeuute on tunnettu erityisesti raikastavasta ja kevyesti viilentävästä vaikutuksestaan. Lumme viihtyy erityisesti lampien, järvien sekä hitaasti virtaavien jokien pehmeissä pohjissa.

Käyttö

Levitä päivittäin koko vartalolle ja lisää aina, kun ihosi kaipaa lisää kosteutusta.

Aisti Lumpeen Lumo Kosteusemulsio on inspiroinut bloggareita

Aisti-vartalonhoitotuotteet ovat inspiroineet bloggareita testaamaan tuotteita ja aistimaan elämää. Lue kaikki blogikirjoitukset #aistielämä blogeissa -sivulta. Kurkkaa ainakin uusimmat blogikirjoitukset Anna Saivosalmelta, Noora and Noora-blogin Noorilta ja Kolmistaan-blogin Karoliina Salliselta.

 

  • Imeytyy nopeasti

  • Kosteuttaa

  • Raikastaa