Tuotteet

Suihkugeelit

Aisti Poimulehden Pisara Suihkugeeli sisältää hoitavaa ja puhdistavaa poimulehtiuutetta, joka hellii ihoasi suihkun aikana. Suihkugeelin virkistävä ja pehmeän raikas tuoksu tuo mieleen kasteisen metsän. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Poimulehden Pisara Suihkugeeli

UUTUUS

Aisti Poimulehden Pisara Suihkugeeli sisältää hoitavaa ja puhdistavaa poimulehtiuutetta, joka hellii ihoasi suihkun aikana. Suihkugeelin virkistävä ja pehmeän raikas tuoksu tuo mieleen kasteisen metsän. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Aisti Kehäkukan Kulta suihkugeeli valmistetaan Suomessa.

Kehäkukan Kulta Suihkugeeli

UUTUUS

Aisti Kehäkukan Kulta Suihkugeeli sisältää kosteuttavaa ja puhdistavaa kehäkukkauutetta, joka hellii ihoasi suihkun aikana. Suihkugeelin kuplivan iloinen kukkien ja hedelmien tuoksu piristää aistejasi. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Aisti Lumpeen Lumo suihkugeeli valmistetaan Suomessa.

Lumpeen Lumo Suihkugeeli

UUTUUS

Aisti Lumpeen Lumo Suihkugeeli sisältää hoitavaa ja kevyesti raikastavaa lummeuutetta, joka hellii ihoasi suihkun aikana. Suihkugeelin viileä ja puhdas, keväisen puron tuoksu raikastaa aistejasi. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kosteusemulsiot

Lumpeen Lumo Kosteusemulsio

Aisti Lumpeen Lumo Kosteusemulsio sisältää aitoa lummeuutetta, joka hoitaa ja virkistää ihoasi. Sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka saavat ihosi tuntumaan pehmeältä. Kevyt emulsio imeytyy nopeasti ja sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Kosteusemulsion raikas ja puhdas, vesimäinen tuoksu saa olosi tuntumaan raikkaalta.

Hajustamaton Kosteusemulsio

Kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa allantoiinia sisältävä Aisti Hajustamaton Kosteusemulsio tekee ihostasi silkinpehmeän ja joustavan. Emulsio palauttaa ihosi normaalin kosteustasapainon ja saa ihosi voimaan hyvin.

Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio

Kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa allantoiinia sisältävä Aisti Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio tekee ihostasi silkinpehmeän ja joustavan. Emulsio palauttaa ihosi normaalin kosteustasapainon ja saa ihosi voimaan hyvin. Tuotteessa on kevyt kukkaistuoksu.

Käsivoiteet

Lumpeen Lumo Käsivoide

Hemmottelevaa lummeuutetta sisältävä käsivoide hoitaa ja kosteuttaa kätesi kauniiksi ja pehmeiksi. Voide imeytyy nopeasti ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Tuotteessa on puhdas, vesimäinen tuoksu.

Hajustamaton Käsivoide

Hoitavaa lummeuutetta sekä suojaavaa e-vitamiinia sisältävä Aisti Hajustamaton Käsivoide kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja auttaa säilyttämään kätesi kauniina, kimmoisina ja pehmeinä. Voiteessa on nopeasti imeytyvä, uusi raikkaampi koostumus ja se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

Jalkavoide

Mintunraikas Jalkavoide

Aisti Mintunraikas Jalkavoide sisältää viilentävää mentolia ja raikastavaa lummeuutetta. Se virkistää ja hemmottelee väsyneitä jalkoja. Voide sisältää lisäksi hoitavia kasviöljyä, jotka pehmentävät ihoa tehokkaasti. Voiteessa on pirteä mintun tuoksu, joka saa olosi tuntumaan virkistyneeltä.