Alkuperäiset klassikot

Alkuperäiset klassikot

Erioil on nyt Aisti

Kotimainen Erioil on ollut suomalaisten suosikkituote jo yli 40 vuoden ajan. Suomalaiset tuntevat sen aitona ja rehellisenä, jokapäiväiseen käyttöön sopivana tuotesarjana. Erioil-tuotesarja on saanut uuden suomalaisen nimen Aisti. Alkuperäiset kosteusemulsiot löytyvät nyt uusista pakkauksista, joissa lukee Aisti Erioil. Tuotteissa on kuitenkin tuttu, alkuperäinen koostumus. Ne sopivat erityisesti kuivalle iholle ja sisältävät kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Kosteusemulsiosta löytyy miedosti hajustettu ja hajustamaton vaihtoehto. Tuotteen tunnistaa myös jo klassikoksi muodostuneesta näppärästä pullosta, jota on helppo säilyttää myös ylösalaisin.

Aisti Hajustamaton Kosteusemulsio

Kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa allantoiinia sisältävä Aisti Hajustamaton Kosteusemulsio tekee ihostasi silkinpehmeän ja joustavan. Emulsio palauttaa ihosi normaalin kosteustasapainon ja saa ihosi voimaan hyvin. Alkuperäinen kosteusemulsio pakataan jo klassikoksi muodostuneeseen näppärään pulloon, jota on helppo säilyttää myös ylösalaisin. Emulsio löytyy 150 ml ja 500 ml pakkauksissa.

Aisti Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio

Kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa allantoiinia sisältävä Aisti Miedosti Hajustettu Kosteusemulsio tekee ihostasi silkinpehmeän ja joustavan. Emulsio palauttaa ihosi normaalin kosteustasapainon ja saa ihosi voimaan hyvin. Tuotteessa on kevyt kukkaistuoksu. Alkuperäinen kosteusemulsio pakataan jo klassikoksi muodostuneeseen näppärään pulloon, jota on helppo säilyttää myös ylösalaisin. Emulsio löytyy 150 ml ja 500 ml pakkauksissa.

 

 

Tallenna