Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa

Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa

Kotimaiset Aisti-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet on kehitetty erityisesti suomalaisille naisille ja uutuustuotteissa on käytetty ainesosia, jotka ovat saaneet innoituksensa Suomen luonnosta.

Aisti-tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Avainlippu on tutkitusti suomalaisen tuotteen tunnus. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippu on rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki, jonka käyttöoikeuden myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Aisti on kotimaisen KiiltoClean Oy:n tuotemerkki. KiiltoClean on Kiilto Family -konserniin kuuluva johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja. Kehitämme ja valmistamme turvallisia kotimaisia tuotteita mm. pyykinpesuun, kodinpuhdistukseen ja henkilöhygieniaan. KiiltoClean on perheomisteinen yritys, jonka juuret ulottuvat Tampereen Pispalaan aina vuoteen 1919 saakka.

Ympäristön ehdoilla

KiiltoClean kehittää ja valmistaa tuotteet Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset. Lisää vastuullisuudesta voit lukea osoitteesta www.vastuullinenkiilto.com.