Raikastava lummeuute

Raikastava lummeuute

Kauniina vesikasvina tunnettua lummetta on hyödynnetty jo satojen vuosien ajan ihonhoidossa. Lummeuute on tunnettu erityisesti hoitavasta ja kevyesti raikastavasta vaikutuksestaan. Lumme viihtyy erityisesti lampien, järvien sekä hitaasti virtaavien jokien pehmeissä pohjissa.

Raikastava lummeuute hellii Aisti-tuotteissa

Raikastavaa lummeuutetta on käytetty useissa Aisti-vartalonhoitotuotteissa hoitavana ainesosana.

Aisti Lumpeen Lumo Suihkugeeli sisältää hoitavaa ja kevyesti raikastavaa lummeuutetta, joka hellii ihoasi suihkun aikana. Suihkugeelin viileä ja puhdas, keväisen puron tuoksu raikastaa aistejasi. Aisti-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Aisti Lumpeen Lumo Kosteusemulsio sisältää aitoa lummeuutetta, joka hoitaa ja virkistää ihoasi. Sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka saavat ihosi tuntumaan pehmeältä. Kevyt emulsio imeytyy nopeasti ja sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Kosteusemulsion raikas ja puhdas, vesimäinen tuoksu saa olosi tuntumaan raikkaalta.

Hoitavaa lummeuutetta sekä suojaavaa e-vitamiinia sisältävä Aisti Lumpeen Lumo Käsivoide ja Aisti Hajustamaton Käsivoide kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja auttaa säilyttämään kätesi kauniina, kimmoisina ja pehmeinä. Voiteessa on nopeasti imeytyvä koostumus ja se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.